Vaderdag in Winkelrijk Marsdijk Assen

DELEN

ASSEN – Vaderdag komt er weer aan, en dat betekent dat het tijd is om de Papa’s in het zonnetje te zetten.  Om dit nog vrolijker te maken is er een activiteit georganiseerd in Winkelrijk Marsdijk.  

In samenwerking met het event-promotiebedrijf Easymail DMP, en Master Sport & Promo organiseren de winkeliers van het Winkelrijk Marsdijk op zaterdag 20 juni een leuke activiteit waar kinderen voor hun vader een mooi T-shirt kunnen ‘’ontwerpen’’

De nieuwe ontwerper voor Vaderdag T-Shirt

Dat kinderen dol zijn op kleuren, weten we allemaal. Maar kleuren op een T-shirt, dat is wel heel bijzonder. Midden in centrum staan tafels waar kinderen een T-shirt voor hun vader kunnen ‘’ontwerpen’’ Kinderen vinden het geweldig als ze hun creatie kunnen laten zien, maar hoe leuk is het als hun vader het ontwerp ook daadwerkelijk aan kan doen? Vanaf 11 uur kunnen kinderen een bedrukt T-shirt afhalen om vervolgens in te kleuren met stiften.

U komt toch ook met uw kinderen op zaterdag 20 juni aanstaande van 11.00 uur tot en met 15.00 uur naar Winkelrijk Marsdijk om het mooiste Vaderdag cadeau ooit te maken?