Valencia CF Voetbalkamp komt naar ACV in Assen

DELEN

In de zomer van 2015 beleeft de jeugd van Assen en omgeving de voetbalweek van hun leven. Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar ACV.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer Internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is van 3 t/m 7 augustus op het complex van ACV Assen.

Valencia blij met partner ACV

Afgelopen zomer organiseerde Valencia CF voor het eerst het Valencia Voetbalkamp in Nederland. Het werd een groot succes en Valencia besloot om in 2015 op totaal 8 locaties in Nederland een trainingsweek te organiseren. Daarbij is in 2015 het complex van ACV partner van Valencia, ACV behoort daarmee tot een select groepje partnerclubs van Valencia.

Twee meest talentvolle spelers naar Valencia CF

De beloning voor de twee meest talentvolle deelnemers tijdens het Valencia CF Voetbalkamp: Trainen bij Valencia CF, een wedstrijd in het Estadio Mestella bezoeken waarbij je aan de hand van de spelers het veld op mag en natuurlijk een Meet & Greet met de sterren.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

De Valencia voetbalweek is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (j/m) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse UEFA gecertificeerde trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, ook van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Adidas een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken, Valencia CF Diploma, Valencia CF Bidon, 5 dagen top training door de échte Spaanse Valencia trainers, training, structuur en discipline als op de jeugdacademy van Valencia, lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit.

De deelnemers bijdrage is € 190 in twee termijnen te betalen. Geïnteresseerde kinderen kunnen zich aanmelden via www.valenciavoetbalkamp.nl