Valentijnsdag actie Nieuws in Assen

DELEN
ASSEN – Op 14 februari is het Valentijnsdag. Dan kan men een bloemengroet of een kaartje (anoniem) sturen aan personen die men dierbaar is of op wie men bijzonder gesteld is of zelfs verliefd is.

Wilt u iemand verrassen voor Valentijnsdag? Is er iemand in uw omgeving of kennissenkring, of wellicht een ‘stille’  liefde, die u een klein geschenkje toewenst? Nieuws in Assen geeft vijf ‘Pralines’ bonbons dozen weg.

Wie is uw Valentijn?

Geef via onderstaande formulier op wie u wilt verrassen en vul duidelijk naam, adres, woonplaats en een persoonlijke boodschap in voor de ontvanger(ster). Wij sturen dan uit uw naam, of indien gewenst anoniem, een doos heerlijke bonbons naar de ontvanger(ster) met de door u opgestelde persoonlijke boodschap.

U kunt het formulier tot dinsdag 9 februari aanstaande versturen. Wij zorgen, indien uw ‘Valentijn’ uitgekozen wordt, dat de bonbons inclusief uw persoonlijke boodschap tijdig worden afgeleverd. Als u inzending gekozen wordt om verzonden te worden, dan krijgt u van ons uiteraard een bericht via het door u opgegeven e-mail adres.

Formulier Valentijnsdag Actie 2016

[si-contact-form form=’3′]


2Divorce Assen


Bowlen in Assen