Van der Valk Assen ‘Beste Hotel van Drenthe’

DELEN
Van der Valk Assen 'Beste Hotel van Drenthe'

ASSEN – Hotelgasten waren in 2016 in de provincie Drenthe het meest tevreden over hun verblijf in Van der Valk Hotel Assen.

De leiding van het hotel kreeg daarvoor de award voor ‘Beste Hotel van Drenthe’ uitgereikt. De award is een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Dit hotel verdient deze prijs volgens Hotels.nl omdat het onder andere netjes en schoon is. Gasten prijzen bovendien de gastvrijheid van het personeel, het ontbijt en de vele faciliteiten. “Een schone en keurige kamer, een heerlijk uitgebreid ontbijt, en een overheerlijk life cooking buffet”, schreef een van de hotelgasten. “Erg schone, luxe kamer met heerlijke bedden, erg vriendelijk personeel, goed en ontbijt, ruime parkeergelegenheid. Kortom perfect!”, aldus een andere hotelgast.

Meer prijzen in Drenthe

In de provincie Drenthe is nog een ander hotel in de prijzen gevallen. Van der Valk hotel Spier-Dwingeloo. Dit prachtige hotel heeft de award voor ‘Beste landelijk gelegen hotel’ gewonnen. Hotels.nl baseert de lijst van beste hotels op de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van de boekingswebsite. In 2016 hebben

43.000 hotelgasten een review ingevuld. Gasten kunnen bij hotels waarin zij verbleven scores invullen voor prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen ze opmerkingen plaatsen over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. Hotels.nl publiceert de gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten op zijn website (www.hotels.nl). Dat helpt bezoekers hun keuze te maken voor een hotel.

Van der Valk Hotel Assen behaalde de award voor ‘Beste Hotel van Drenthe’ met een gemiddelde reviewscore van 8.7. Van der Valk Hotel Spier-Dwingeloo kreeg van de gasten een score van een 8.6.

Award Hotels.nl

Sinds 2014 reikt Hotels.nl prijzen uit voor de reviewscores over het voorgaande jaar. De beeldjes zijn handgemaakt en luxe afgewerkt met het karakteristieke roze bedje; het beeldmerk van Hotels.nl. In de komende weken worden er in totaal 42 awards uitgereikt. De uitslag van de verkiezing blijft altijd tot het laatste moment geheim. Medewerkers van Hotels.nl verrassen het hotelpersoneel door onaangekondigd naar de uitgekozen hotels te komen en de awards uit te reiken.