Vechtsportgala North vs the Rest komt naar Assen

Ook grootheden als Peter Aerts en Remy Bonjasky zijn op 28 februari aanwezig

DELEN

ASSEN – Op zondag 28 februari komt het groots opgezette vechtsportevenement North vs The Rest naar Assen. Na afwezigheid van een aantal jaar heeft de Drentse hoofdstad weer een groot vechtsportgala.

In de Marsdijkhal betreden een keur aan vechters de ring, van amateurs tot professionals, met als hoofdacts een pro MMA-partij van Paulo Boer en een A-klasse kickbokspartij van Koos Wessels Boer.

Paulo ‘The Dutch Brazilian’ Boer speelde zich afgelopen jaar in de kijker van het grote publiek door mee te doen met de Amerikaanse reality-serie The Ultimate Fighter van de UFC, de grootste MMA-organisatie. Paulo neemt het in Assen op tegen routinier Danial Sharifi ‘The Persian Prince’. Beiden zullen tot het uiterste gaan in hun pro MMA-partij om zich te bewijzen voor het UFC-evenement, dat op 8 Mei voor het eerst in Nederland wordt georganiseerd. De partij gaat over drie ronden van vijf minuten.

Koos Wessels Boer, voor velen een begrip in de vechtsportwereld, zal het tegen de Engelsman Lukasz Lehman opnemen. Koos heeft voor veel hete vuren gestaan en wil het noorden graag weer een kampioensgordel brengen.

Alle lokale gyms sturen vechters

Met een da vullend programma, waar overdag de jeugd de ring betreed en vanaf 16:00 uur de senioren aan de beurt zijn is er voor ieder wat wils. In alle klassen zijn er partijen, Nieuweling, de jeugd en de C, B en A klasse aangevuld met MMA. Alle lokale sportscholen sturen hun sterkste vechters om zich voor het thuispubliek in de kijker te vechten.

Grote namen

Ook zijn een aantal grote namen uit de vechtport, zoals Peter Aerts en Remy Bonjasky, aanwezig om hun vechters te coachen en met de fans op de foto te gaan. De kinderen van een wereldbekende grootheid zullen in Assen hun eerste partijen vechten. Wie dat is houden we nog even geheim, maar wij garanderen wel dat dit een legendarisch moment wordt!

Programma

11:00 uur zaal open
12:00 uur aanvang jeugd
16:00 uur aanvang senioren
21:30 uur einde

Kaarten zijn verkrijgbaar in de Marsdijkhal – Meer info? Klik hier!