Vechtsportgala The Warriors Norg met twee wereldtitelgevechten

Vechtsportgala The Warriors Part 3 in Norg met twee wereldtitelgevechten

DELEN
ASSEN – Op 9 april 2016 vindt in Norg de derde editie van het vechtsportgala ‘The Warriors’ plaats. Het belooft een fantastisch spektakel te worden zegt organisator Etien Thezalus: “Deze editie hebben we maar liefst twee IRO-wereldtitelgevechten en daarnaast het gevecht om de Warriorstitel.”

Het gala is een samenwerking tussen Killa’s Cardio Boxing uit Norg, Moksha Gym uit Assen en Simson Gym uit Almere. Kickboksers uit het hele land en zelfs internationaal uitkomende vechters komen naar Norg om de strijd met elkaar aan te gaan in verschillende categorieën: van jeugd tot A-klasse-partijen.

De eerste wereldtitelstrijd gaat tussen Marijn de Lange (Aihato Gym Groningen) uit Tynaarlo en de Antilliaan Alfa Romeo. Zij komen uit in de klasse tot 82,5 kg. Ook bij de dames tot 63,5 kg staat de wereldtitel op het spel. Sarah Debaieb en Rachel Adamus gaan uitvechten wie de titel mee naar huis mag nemen.

Om de Warriorstitel betreden Henriques Zowa en Reamond Welboren de ring. Het zal tevens de laatste profpartij zijn van de Angeloos Henriques Zowa. Hij neemt afscheid als actief kickbokser.

De titelstrijd bij de jeugd tot 13 jaar wordt een onderonsje tussen Wybe van der Ploeg van Killa’s Cardio Boxing Nederland en Jeremy Baum Bletterman van Choy Bo uit Groningen.

Naast de titelgevechten maakt ook veel lokaal talent hun opwachting in de ring. Namens Moksha Gym uit Assen betreden onder andere C-klassevechters Patrick Slijngaard, Patrick van de Waarsenburg en Matthijs van Bolhuis de ring.

Thaibokslegende Rayen Simson (zeven wereldtitels) zal te gast zijn en brengt menig vechter mee uit Almere om deel te nemen aan dit sportieve evenement. Ook professioneel MMA-vechter Paulo Boer (deelnemer UFC’s Ultimate Fighter 2015) is deze avond als gast aanwezig.

Praktische info Vechtsportgala The Warriors

Locatie: De Brinkhof, Brink 1, 9331 AA Norg
Aanvang: 16:00 uur,
Zaal open: 15:00 uur
Kaarten € 28,- (voorverkoop), € 35,- (kassa)
Ringseat (incl eten en drinken): € 45,-

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Killa’s Cardio Boxing (Norg); Moksha Gym (Assen); Simson Gym (Almere); Ahaito Gym (Groningen); Fight Master (Almere); De Brinkhof (Norg) en Fabrico’s Kapsalon (Assen). De ringseats zijn alleen verkrijgbaar bij Killa’s Cardio Boxing.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen