Veel diefstallen op TT campings Witten

DELEN

Veel diefstallen op TT campings Witten

Bij de politie zijn in de loop van vrijdag 17 aangiften binnen gekomen van diefstallen uit tenten op de TT-campings bij Witten. Alle diefstallen vonden in de nacht van donderdag op vrijdag plaats. De buit bestond voornamelijk uit geld en mobiele telefoons.

In de aanloop van de TT is veel aandacht besteed aan preventiemaatregelen om dergelijke diefstallen te voorkomen. Zo werden door campingeigenaren folders uitgedeeld met daarin preventietips en op nagenoeg alle TT-campings werden speciale kluisjes geplaatst. Desondanks vonden in de nacht van donderdag op vrijdag toch 17 diefstallen plaats.

De politie adviseert alle gasten op de TT-campings om geen waardevolle goederen achter te laten in tenten. Maak gebruik van de speciale kluisjes die op nagenoeg alle campings aanwezig zijn. Daarnaast roept de politie de campinggasten op om bij verdachte situaties direct 1-1-2 te bellen. Agenten kunnen dan in samenwerking met de campingeigenaren en beveiligingsmedewerkers snel in actie komen om eventuele dieven aan te houden.