Veel internationale toppers Dutch Open Darts Assen

DELEN

Veel internationale toppers Dutch Open Darts Assen

Aanstaande vrijdag gaat de Dutch Open Darts 2014 in de Bonte Wever van start. Het evenement zal voor de eerste keer plaatsvinden in Assen en ook dit jaar is er een toename van het aantal inschrijvingen. Aan het heren single toernooi doen in totaal 2434 darters mee en bij het dames single toernooi verschijnen 279 dames aan de oche. Aan het koppeltoernooi nemen 1014 herenkoppels deel en 120 dameskoppels.

Internationale en nationale toppers

Tussen al deze deelnemers vinden we uiteraard vele bekende namen terug. Zo zullen de titelverdedigers Scott Waites en Trina Gulliver aanwezig zijn, maar zien we ook de Lakeside finalist Alan Norris en Zuiderduin kampioenen James Wilson en Aileen de Graaf terug op de wedstrijdbanen. Vanzelfsprekend zijn er ook vele andere topspelers aanwezig zoals Tony O’Shea, Martin Adams, Darryl Fitton, Ross Montgomery en dartsicoon Andy Fordham.

Naast deze internationale namen zien we ook bekende landgenoten terug zoals de Drentse darter Jan Dekker, Wesley Harms, Sharon Prins, Tamara Schuur en misschien wel de meest opvallende naam; Co Stompé ! De BDO heeft kenbaar gemaakt dat Stompé ‘The Matchstick’ speelgerechtigd is en dus deel kan nemen aan de Dutch Open Darts 2014. De Amsterdamse darter heeft de PDC verlaten en maakt zijn rentree komend weekend tijdens het Dutch Open in Assen.