Veiling inventaris PopUp-winkel Mooi Verhaal

DELEN

Assen – Stoplichten, verkeersborden en een halve auto zijn enkele van de spullen die zaterdagmiddag 6 januari in PopUp-winkel Mooi Verhaal geveild zullen worden.

Zaterdag is de laatste dag dat de tijdelijke kerkelijke PopUp-winkel Mooi Verhaal open is. Aan het eind van de middag wordt een deel van de winkelinrichting geveild. De opbrengst wordt gebruikt voor de bekostiging van Mooi Verhaal.

Halve auto
Het thema van de derde editie van Mooi Verhaal was ‘Op Weg’. Daarvoor kocht stadspredikant Bert Altena een aantal passende objecten waarmee de winkel werd aangekleed. Naast een origineel stoplicht en een aantal verkeersborden wordt ook de halve auto, waarin bezoekers op de foto konden, geveild.

Kerkbank
Ook mogen de door Yvonne Klaassens (Art Quake) versierde stamtafel en een aantal oude kerkbanken van eigenaar wisselen. De ANWB-praatpaal komt echter niet onder de hamer. Daarmee heeft de stadspredikant nog andere plannen.

De veiling van de winkelinrichting begint zaterdag om 15:30 uur. De aangeschafte artikelen kunnen direct meegenomen worden of kunnen op een later moment opgehaald worden.