Verdachte (41) aangehouden geweldincident Sparrenlaan Assen

DELEN
ASSEN – De politie is donderdagmorgen gestart met een onderzoek naar de melding van een geweldincident. Dat heeft vermoedelijk plaatsgevonden in de omgeving van de Sparrenlaan richting Dennenweg/Anreperstraat.

Verdachte geweldincident Sparrenlaan Assen aangehouden

In deze zaak is donderdagmiddag een verdachte aangehouden. Het gaat om een 41-jarige man uit Assen. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Hij wordt er van verdacht dat hij het slachtoffer donderdagmorgen van de fiets heeft getrokken in de omgeving van de Sparrenlaan. Ze is geslagen en meegenomen in een auto. Daaruit wist ze zelf na korte tijd te ontsnappen en bij een woning aan te bellen. De verdachte is weggereden. Na het onderzoek dat direct is opgestart kwam de politie de verdachte snel op het spoor, waarna hij kon worden aangehouden.

De melding kwam even na acht uur binnen bij de politie. Slachtoffer is een vrouw van 20 jaar. De politie heeft de omgeving afgezet en is daar een sporenonderzoek begonnen. Inmiddels is bekend dat een nog onbekende man en een vrouw het slachtoffer hebben gesproken kort na het incident. Ze vingen het slachtoffer op bij de kruising van de Anreperstraat met de Lindelaan. De politie wil graag met hen in contact komen. Een rechercheteam is met de zaak bezig.

Als er mensen zijn die in de vroege ochtend in deze omgeving iets bijzonders hebben gezien, wil de politie graag met hen in contact komen. Mensen die daar hebben gelopen of gefietst, of treinreizigers. Zij worden gevraagd om contact op te nemen met de politie in Assen, telefoon 0900 8844.


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen