Verkeerspark Assen wederom doelwit van inbrekersgilde

DELEN
ASSEN – Afgelopen nacht is het voormalig Verkeerspark Assen aan de Haar wederom bezocht door het inbrekersgilde. Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke inbraak in het park.

Agenten konden de ‘inbrekers’ uit Brabant met behulp van een politiehond aanhouden. De verdachten zijn vijf mannen en een vrouw in de leeftijd tussen 18 en 21 jaar en ze zijn afkomstig uit Duizel, Eersel, Valkenswaard en Vught. De verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Verkeerspark Assen

Het is al de derde keer deze maand dat het park doelwit is van inbrekers. In de nacht van vijf op zes december werden vijf mannen aangehouden die een ongewenst bezoek brachten aan het Verkeerspark. Het ging om een 25-jarige inwoner van Leiderdorp, een 21-jarige inwoner van Leiden, een 20-jarige inwoner van Noordwijk, een 22-jarige inwoner van Hoogmade en een 20-jarige inwoner van Den Haag.

Op 19 december werden vier jongens in de leeftijd van 13 en 14 jaar aangehouden omdat ze het leegstaande ‘park’ waren binnengedrongen.


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen