Verloting schilderij sponsoren Alpe d’HuZes 2016

DELEN
Verloting schilderij sponsoren Alpe d'HuZes 2016
ASSEN – Op 2 juni 2016 gaan weer duizenden wielrenners, wandelaars en runners de Alpe d’HuZes trotseren. Allemaal met hetzelfde doel: een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Een van hen is Mary Kleijer uit Assen. Zij is in training om de Alpe d’HuZes alle zes keren te bedwingen. Om dit te kunnen realiseren moet Mary € 1.500,- aan sponsorgeld werven. Een van de dingen die Mary organiseert is een verloting onder alle mensen die haar initiatief een warm hart toedragen en die € 25 doneren. De donatie kan worden overgemaakt naar: NL 39 INGB 0000 4881 98 t.n.v. K. Thalen met omschrijving: Mary

Een bevriende kunstenares, Natascha Puper uit Assen, heeft een doek van 1,75 m breed en 90 cm hoog ter beschikking gesteld voor verloting. Natascha: “Bijna iedereen kent wel iemand die met kanker te maken heeft. Ook in mijn leven is het geen onbekende. Ik vind dit een sympathiek initiatief en stel graag een van mijn werken beschikbaar om ervoor te zorgen dat Mary die berg op en af kan fietsen. Ik reken erop dat het schilderij een goede bestemming krijgt. Bij wie, dat is nog even afwachten”.

Op 5 juni gaat Mary, die dan hopelijk de berg zes keer heeft bedwongen, het schilderij verloten onder haar sponsoren. De verloting vindt plaats bij: Eetcafe de Witterbrug, Vaart N.Z. 86 in Assen om 15.00 uur. Tevens is het mogelijk om op dit adres een hapje en een drankje te doen, gelieve dan wel reserveren bij Eetcafe De Witterbrug.

De kosten van het drankje en het hapje zijn op eigen kosten.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen