Vermeende inbrekers blijken vroege ticketkopers Pinkpop 2016

DELEN
ASSEN – Zaterdagmorgen kreeg de politie in Assen een inbraakmelding binnen. Bij de Primera in winkelcentrum De Triade zou een vermeende inbraak plaats vinden.

Echter toen de politie ter plaats kwam bleek het te gaan om twee personen die voor de deur van de Primera stonden te wachten om tickets te bemachtigen voor Pinkpop dat op 10, 11 en 12 juni gehouden wordt op het Megaland terrein in Landgraaf.

Pinkpop 2016

Pinkpop 2016 tickets bestellenVanaf vandaag zijn de felbegeerde tickets voor het festival weer te koop. Voor veel muziekliefhebbers en festivalgangers reden om vroeg tickets te kopen. Zaterdagmorgen 10.30 uur was het al zo druk met de verkoop, dat alle kaarten mogelijk vandaag al zijn uitverkocht. Voor elke dag zijn 67.000 kaarten te koop, waarvan 40.000 weekendkaarten, de laatste waren zaterdagmorgen om 11.00 uur al uitverkocht.

Line-up Pinkpop 2016 Landgraaf

De line-up voor dit jaar is groots te noemen. Namen zoals de Red Hot Chili Peppers, Rammstein, Lionel Richie, James Bay, The Common Linnets, Douwe Bob, Doe Maar, Matt Simons en niemand minder dan ‘The Beatles’ Sir Paul McCartney staan op het programma.

En met één van de beste en belangrijkste songwriters ooit die komt optreden tijdens Pinkpop in Landgraaf, dan wil je natuurlijk kaarten hebben! Tickets voor Pinkpop 2016 zijn verkrijgbaar vanaf € 95,-


2Divorce Assen


Bowlen in Assen