Vermissing 16-jarige Assense nog steeds een raadsel

DELEN

ASSEN – De vermissing van het 16-jarige meisje Kimberly Wiggering uit Assen is nog steeds een mysterie. Bij de politie komen inmiddels tips binnen die wijzen op een verblijfplaats van de Assense. Ze zou samen met haar hond in Amsterdam verblijven bij een vriendin (?).

Het meisje wordt sinds maandag 9 maart vermist en is volgens de politie weggelopen van huis. Op social media gonst het echter van de geruchten. Kimberly zou dit alles doen voor haar hond Pasha en rust willen van ‘bepaalde’ personen. Haar familie zou op de hoogte zijn van haar verblijfplaats en de gehele vermissing is volgens een ingewijde ‘onzin’.

Het meisje staat bij de politie gesignaleerd als vermist en ook de landelijke media heeft aandacht voor de vermissing. Op de website van het AVROTROS programma ‘Vermist’ staat de 16-jarige Assense op de lijst van vermiste personen. De politie Assen laat onze redactie weten dat ‘vermist’ wellicht niet het goede woord is in dit geval, maar meer ‘algemeen’ moet worden gezien. ,,Meisje is 16, dus moet terug”.

Indien u informatie heeft over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.