Vermist in Assen, zwarte poes

DELEN

Assen – Vermist in Assen sinds donderdagavond rond middernacht: zwarte poes. De baasjes hebben onderstaand oproepje op Facebook geplaatst

Wij missen ons vriendinnetje. Spinner, onze poes, is gisteravond rond 0.00 uur voor het laatst door ons gezien. Normaal gesproken is ze, als we s’ochtends opstaan, altijd in huis, eet ze wat en brengt dan grotendeels slapend de dag door in huis of de achtertuin. Tegen de avond gaat ze meestal op pad.

We zijn zelf al wezen zoeken, normaal gesproken komt ze als je haar roept, maar helaas geen resultaat. We zijn erg ongerust. Spinner is gechipt en gesteriliseerd. Ze is 1 mei jl. 1 jaar geworden. Zwart (met heel licht zwart gestreept, moeilijk te zien) met een wit stukje op haar borst, wat witte oorhaartjes en wat witte haartjes op haar buikje tussen haar pootjes.

Ze luistert goed naar haar naam en is erg aanhalig. Haar huisje is in het Noorderpark, omgeving Echtenstraat/Oldenhofstraat.

Wie kan ons helpen haar te vinden?

Reacties mogen geplaatst worden onder dit bericht op Facebook of via de mail naar info@nieuwsinassen.nl. Wij zullen de reacties doorsturen naar de familie.

Delen wordt op prijs gesteld.