Vermist konijn Bumper is weer terecht

DELEN

ASSEN – Sinds zaterdag 28 februari werd het konijn Bumper vermist. Het beestje verdween vanaf de Groningerstraat in Assen. De negen maanden oude Bumper, een mannetjes konijn van het ras Lotharinger, is sinds vorige week weer terecht.

Eerder liet de eigenaresse aan onze redactie weten ,,We hebben dit konijn als baby  konijn voor de dood weg gehaald en ik heb alles op alles gezet om dit beestje er boven op te helpen. Niemand had hoop alleen ik en mijn gezin en het is ons gelukt”.

Het konijn van ruim vier kilo, leeft riant bij z’n ‘baasjes’. Hij loopt los in de kamer, heeft geen hok en slaapt samen met de anderen in een hondenmand. “Dik een week later was ik in de tuin aan het werk. Op een gegeven moment keek ik hem recht in de ogen, maar was in de veronderstelling dat ik zijn broer Turbo zag. Toen ik Turbo echter op een andere plek zag zitten, wist ik dat er iets niet klopte. Het was Bumper. Zwaar vermagerd heb ik hem naar binnen gebracht, maar gelukkig is alles nu weer goed”, zo laat Kirstie Willems ons weten.