‘Vermiste’ Kimberly uit Assen is weer terecht

DELEN

ASSEN – Het 16-jarige meisje Kimberly Wiggering uit Assen is weer terecht, dat heeft de politie Assen aan het begin van de avond bekend gemaakt.

Kimberly stond gesignaleerd als vermist sinds maandag 9 maart. Ze zou van huis zijn weggelopen samen met haar hond Pasha en volgens zeggen bij een vriendin zijn ondergedoken in Amsterdam.

Haar hond zou ook de aanleiding zijn geweest om ‘weg te lopen’. Hierover schreef Kimberly afgelopen woensdag op Facebook: ,,De reden dat ik weg ben gegaan is omdat de politie niks wou doen en mijn familie ook niet. Ik word continu bedreigd door degene. Ik heb de hond gekregen en nu wil iemand anders haar ineens weer terug. Als degene zo goed voor haar was, had ik hem teruggegeven, maar ‘Pasha’ staat op mijn naam en het gaat super met haar en doe haar niet meer weg”.

Of het meisje inmiddels weer ‘thuis’ is in Assen is niet bekend.