Verwenmomenten voor vrouwen die aan kanker lijden

DELEN

ASSEN – Vijf gratis verwenmomenten geeft schoonheidsspecialiste Grianda Warrink van Beautysalon Grianda weg aan vrouwen die aan kanker lijden.

Het is een landelijke actie die ‘Geef een glimlach cadeau’ heet. Het initiatief komt van de stichting Look Good Feel Better die vrouwen met kanker helpt bij hun uiterlijke verzorging middels tips en adviezen.

Deze verwenmomenten laten een zieke even niet denken aan ziek zijn. Bij Grianda kunt u zich direct opgeven via info@beautysalongrianda.nl. De actie start op wereldkankerdag, 4 februari, dus zorg dat u voor die tijd een mailtje heeft verstuurd. De verwenmomenten vinden in de maand februari plaats.

Beautysalon Grianda
Grianda Warrink
Amerikaweg 32
9407 TK Assen

Wereldkankerdag

Wereldkankerdag (4 februari) is door de Union for International Cancer Control (UICC) uitgeroepen tot internationale bewustwordingsdag waarop mensen in de hele wereld stilstaan bij kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker te onderstrepen.

De UICC is de internationale organisatie voor kankerbestrijding, waarbij meer dan 800 lid-organisaties zijn aangesloten.