Veteranenhuis bakt oliebollen

DELEN
ASSEN – Ervaringen delen met Veteranen die je emoties begrijpen en die ervaringen ook kunnen delen. Het is noodzakelijk dat men elkaar vooral kameraadschappelijk ondersteunt als men problemen ondervindt door zijn/haar militaire uitzending, in hun thuissituatie of in de maatschappij.

De vraag met name van Veteranen, maar ook van hulpverleners maakt duidelijk dat er behoefte is aan een eigen ontmoetingsplek voor Veteranen. Jonge veteranen zullen steeds meer interesse tonen om samen te komen.
Er zijn in de maatschappij veel vragen over wat het betekent om Veteraan te zijn. Voorlichting geven aan scholieren, instellingen en derden (huisartsen, politie, etc) is noodzakelijk om de maatschappelijke erkenning en het respect te verkrijgen wat de veteraan verdient.

Bij partners, kinderen en familieleden is de vraag groot om elkaar te ontmoeten en mee te participeren in de diverse activiteiten. Dit kan elke zaterdag van 10.00 uur tot en met 16.00 uur in het Veteranenhuis Smilde.

Oliebollen bakken Veteranenhuis

Op 30 en 31 december worden er oliebollen gebakken en op beide dagen verkocht van 10.00 uur tot en met 16.00 uur. Het Veteranenhuis is gevestigd aan de Kanaalweg 8 in Smilde.

Foto: Veteranenhuis Noord


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen