Virtual Reality bij D-Reizen in Assen

Ultieme vakantiebeleving binnen handbereik met Virtual Reality bril van D-reizen

DELEN

ASSEN – Een boottocht over de Grand Canyon rivier, slenteren door de straten van Tokio, een helikoptervlucht over Las Vegas of een onvergetelijke surfles bij Tahiti. De ultieme vakantiebeleving ligt binnen handbereik met de Virtual Reality bril van D-reizen.

Van 27 februari tot en met 1 maart doet de VR-tour van D-reizen het filiaal in de Triade in Assen aan.

360 graden vakantie

In de reiswinkel van D-reizen krijgen bezoekers de kans om de unieke Samsung Gear VR Oculus zelf te ervaren en ter plekke een stukje vakantie ‘echt’ te beleven. De Virtual Reality bril wordt genoemd als dé tech-trend van 201 6 en kent een groeiende populariteit bij het grote publiek. Op het moment dat je de VR-bril opzet, stap je letterlijk binnen in een andere wereld! De virtuele 360 graden omgeving doet je even vergeten waar je bent en brengt je droomreis dichterbij dan ooit.

Al 50 jaar innovatief

D-reizen viert dit jaar haar 50-jarig bestaan en laat met de Virtual-Reality toepassing zien voortdurend vernieuwend te zijn. Door virtuele vakantievoorpret te bieden, voegt D-reizen een extra belevingsdimensie toe aan de reiswinkel. Zo wordt het boeken van je vakantie bij D-reizen anno 201 6 behalve snel en gemakkelijk, extra leuk!

Alle vakanties binnen handbereik

D-reizen biedt alle mogelijke reizen voor iedereen die van vakantie houdt. Bij D-reizen boek je slim, snel, gemakkelijk een heerlijk zorgeloze vakantie op een zonnige bestemming, een gezellige doe-vakantie met het hele gezin of een avontuurlijke reis naar een exotische bestemming.

D-Reizen in Assen

D-Reizen
Triade 5
9401 CT Assen


2Divorce Assen


Bowlen in Assen