Visser bood hulp bij zoektocht vermiste Jansje Takens

DELEN
Auto en stoffelijk overschot van Jansje Takens gevonden

Dinsdag 14 oktober verdween Jansje Takens uit Assen. Jansje is vertrokken met een grijze Ford Focus stationwagen met kenteken 65-LJR-7 van haar woonadres in Assen en sindsdien is er niets meer van de 54-jarige vrouw vernomen. Een grote zoektocht afgelopen weekend door diverse sportverenigingen uit Assen en omgeving leverden ook geen positief resultaat op.

Het is nu bijna een week geleden dat de Assense verdween en de politie heeft meerdere malen een bericht doen uitgaan met een oproep uit te kijken naar Jansje. Hierop zijn wel tips binnengekomen, maar geen van deze tips hebben geleid naar resultaat.

Politie zoekt nog niet met ‘sonar’

Tijdens de zoektocht naar de vermiste vrouw uit Assen is door een visser spontaan hulp aangeboden met een zogeheten Fish Finder. De Fish Finder wordt door vissers gebruikt om erachter te komen waar de vissen zich bevinden, ook kun je hiermee de diepte van het water meten en oneffenheden waarnemen. Woordvoerder Dirk Neef van de politie Noord- Nederland laat onze redactie weten: “De zoektochten afgelopen weekend hebben helaas geen resultaat gehad.  Of we zelf nog met ‘sonar’ gaan zoeken is nog onbekend. Verder zijn er door de publiciteit meerdere reacties binnengekomen. Helaas hebben die ook nog niets opgeleverd”.

Weet u meer of heeft u tips in verband met de vermissing van Jansje Takens. Bel dan met 0900 – 8844 of voor spoed 112.