Vlooienmarkt Buurt Witterbrug maakt vaartocht Sailing Kids mogelijk

DELEN

ASSEN – Voor de derde maal in drie jaar organiseerde de buurt Witterbrug een succesvolle vlooienmarkt. Afgelopen zaterdag bezochten velen de vlooienmarkt op het Aubussonpad in Assen.

Er was antiek en curiosa, boeken, ‘tweedehands’ kleding en speelgoed. Kinderen konden knutselen en geschminkt worden. Een theetuin met homemade gebak, voetmassages en een grandioze verloting maakten de markt tot een veelzijdig uitje voor jong en oud.

Door de grote betrokkenheid van de buurtbewoners en vele Asser ondernemers heeft drie jaar Vlooienmarkt als resultaat dat in 2016 een Sailing Kidstocht gevaren gaat worden. Sailing Kids is een vrijwilligersorganisatie die gratis vakanties aanbied aan gezinnen met ernstig/chronisch zieke kinderen en ook ‘bikkeltochten’ organiseert voor jongeren.

De gezinnen/jongeren beleven tijdens een Sailing Kids vaarweek samen met andere gezinnen/jongeren een avontuurlijke zeiltocht over het IJsselmeer en de Waddenzee. De stichting is afhankelijk van sponsoren en acties die geld opleveren.

Voor meer info kijk op www.sailingkids.eu