Vocal group Voix-la! zingt in theater De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Vocal group Voix-la! zingt in theater De Nieuwe Kolk Assen

Op zondag 24 november 2013 zingt – Vocal Group Voix la! uit Schipborg in theater De Nieuwe Kolk in Assen de sterren van de hemel. Dan brengen de zangeressen hun nieuwste programma ‘Hoge hakken, kolkende liefde’.

poster-voix-laMet de titel geeft Voix-la! een knipoog naar Theater De Nieuwe Kolk. Immers, vorig jaar wonnen de zangeressen de Open Podium Marathon als beste podiumact van de dag. Daarmee werd de Vocal Group een officieel optreden aangeboden in de programmering van Theater de Nieuwe Kolk.

“Hoge hakken, Kolkende liefde’ is een prachtig samengesteld programma!! Een gebalanceerde mix van sfeervolle, vrolijke, gevoelige en uitbundige nummers, zowel Nederlandstalig als Engelstalig, worden ten gehore gebracht. Een deel van de arrangementen is geschreven door dirigente Fenneke Bouman en de, vanwege zwangerschapsverlof van Fenneke, vervangend dirigente Akke Feenstra. Daarnaast maakt Voix-la! ook gebruik van arrangeurs van eigen bodem, zoals Jetse Bremer.

Liedjes zoals ‘Angel’ van Sarah McLachlan, Rhythmm of Life uit de musical Sweet Charity, Riverside van Agnes Obel, Baat bij Muziek van Daniel Lohues, Bad Romance van Lady Gaga, Zonder Jou van Paul de Leeuw & Simone Kleinsma, het aanstekelijke Wonder Woman van Leaf en nog vele andere muzikale parels zullen de revue passeren.

Vocalgroup Voix-la! verrast, verwondert en verblijdt u graag op zondag 24 november 2013 in Theater de Nieuwe Kolk in Assen. Aanvang van het concert is 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.15 uur.

Kaartjes voor het concert kunt u reserveren bij Marieke Reijgersberg, mariekereijgersberg@live.nl. of 06-50730699. De kosten zijn voor volwassenen € 12,50 en voor kinderen t/m 12 jaar € 7,50.