Voetbal toernooi voor Make a Wish

DELEN

Voetbal toernooi voor Make a Wish

VV L.T.C en FC Groningen gaan in samenwerking met een fanatieke groep supporters uit Assen een veldvoetbaltoernooi organiseren op zaterdag 15 juni 2013. De groep supporters uit Assen wil met dit toernooi de saamhorigheid tussen de supporters en FC Groningen vergroten en zoveel mogelijk geld ophalen voor Make-a-Wish foundation

MAKE-A-WISH Foundation

Voetbal toernooi voor Make a WishMake-a-Wish vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven. Aszen, zoals de supporters uit Assen zich noemen hopen dat ze hiermee de kinderen een hart onder de riem kunnen steken en hun grootste “wish” uit kan laten komen.

Het voetbaltoernooi gaat zich afspelen op het terrein van VV LTC in Pittelo, de club die net als FC Groningen de groen-witte kleuren hanteert. Teams welke bestaan uit 6 spelers kunnen zich inschrijven via aszenfcg@gmail.com.

VIP tickets FC Groningen

Op 15 juni zal tijdens het toernooi verschillende activiteiten gehouden worden om Make-A-Wish foundation te steunen. Er zal een verloting plaats vinden en muziek met een barbecue zullen klein deel uit maken van de activiteiten. FC Groningen heeft prachtige prijzen beschikbaar gesteld; 10 VIP tickets voor een wedstrijd van FC Groningen, wedstijdshirt en een rondleiding bij FC Groningen zijn een kleine greep uit de prijzen die gewonnen kunnen worden.

Donaties geven is vrij en kan via rek.nr: 41.43.13.259 o.v.v Aszen Tournament.

Bedrijven die sponsor willen worden van dit jaarlijks terugkerend toernooi kunnen contact opnemen met aszenfcg@gmail.com

Graag verwelkomen wij jullie 15 juni a.s. op het voetbalterrein van VV LTC aan de Wethouder Bergerweg 24 te Assen.