Voetbalvereniging LTC uit Assen trapt af richting het 60e verenigingsjaar

DELEN

Voetbalvereniging LTC uit Assen trapt af richting het 60e verenigingsjaar

Aan de vooravond van het nieuwe voetbalseizoen 2013 – 2014 start voetbalvereniging LTC een jubileumseizoen vol (jeugd) activiteiten, dat eindigt met een feest op zaterdag 10 mei 2014. De dag waarop de vereniging haar 60ste verjaardag viert. De Aftrapbijeenkomst is op vrijdag 6 september in de LTC kantine op sportpark “de Hoogte”.

Dit sportpark ligt aan de Wethouder Bergerweg in het Pittelose park en tussen de wijken Peelo, Pittelo en Noordenveld. Vanaf 17.00 zijn sympathisanten en vrijwilligers uitgenodigd voor deze Aftrap. Het officiële gedeelte is van 17.30 – 19.15 uur. Het programma omvat toespraken van o.a. wethouder Smit, KNVB- Noord voorzitter Jan van Driel en uiteraard de voorzitter van LTC, Rik Timmer.  Tijdens het officiële gedeelte worden tevens een aantal historische foto’s van LTC onthuld, zal de LTC vlag plaatsmaken voor de LTC jubileumvlag en wordt de jubileumgids vol historische momenten uitgereikt.

Is er op vrijdagavond 6 september de Aftrap van het jubileumseizoen 2013 – 2014, de dag erna om 14.30 uur trapt ook het eerste team van LTC op sportpark “de Hoogte” in Assen af voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen 2013 – 2014. De tegenstander is dan Omlandia uit Ten Boer (Groningen).

Onder leiding van de nieuwe trainer Johan Pitstra start het eerste elftal dan al weer voor het vierde seizoen in de eerste klasse van de KNVB. Mogelijk evenals de voorgaande jaren de start van een zwaar seizoen, maar ook een seizoen met nieuwe kansen en zeker een seizoen met verwachtingen. Niet in de laatste plaats omdat het komende voetbalseizoen eindigt op de dag dat LTC haar 60e verjaardag viert.

Een van de activiteiten tijdens het jubileumseizoen is het Intersport VanderVeen Nederlagentoernooi. Verspreid over het seizoen speelt het eerste elftal van LTC op sportpark “de Hoogte” in Assen  achtereenvolgens tegen alle Asser clubs. Het programma luidt,

Dinsdag 17 september 2013             om 20.00 uur              LTC – Asser Boys

Dinsdag 15 oktober                            om 20.00 uur              LTC – Achilles 1894

Dinsdag 19 november                       om 20.00 uur              LTC – FC Assen

Dinsdag 14 januari 2014                   om 20.00 uur              LTC – vv. LEO

Dinsdag 4 februari                            om 20.00 uur              LTC – FC Amboina

Dinsdag 25 maart                              om 20.00 uur              LTC – ACV