Zondag 1 oktober Kinder Buiten Festival bij Boerderij Kamps

DELEN
Foto: Het Drentse Landschap

Assen – Op zondag 1 oktober organiseert Stichting Het Drentse Landschap de vierde editie van het Kinder Buiten Festival, dat traditiegetrouw plaatsvindt bij boerderij Kamps in Rolde. Iedereen, jong en oud, is tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom op het leukste buitenfeest van het jaar: de toegang is gratis.

Onder het motto ‘Kom je buiten spelen?’ belooft het weer een gezellige speeldag in de natuur te worden met veel uiteenlopende activiteiten: van klimmen en klauteren tot creatief aan slag.

Zo kun je hengelen naar bijzondere visjes, bouwen met bamboe, of de vogelestafette lopen. Misschien wil je liever helpen met snoeien of andere klusjes in het groen doen? Ook dat kan, want er is zoveel te doen! Reuzenbellen blazen met Clown Knipoog of kijken hoe de experts gigantische zeepbellen blazen. Kennis maken met kinderyoga, creatief bezig zijn, een mooie natuurkaart maken. Even uitrusten en luisteren naar leuke verhalen, je verwonderen over rare snoeshanen én een rare tovenaar tegen het lijf lopen. Er uiteraard zijn er ook allerlei lekkernijen verkrijgbaar, want buiten actief bezig zijn maakt hongerig!

Het totale programma is te vinden op:
https://www.drentslandschap.nl/event/kinderbuitenfestival

Datum: zondag 1 oktober
Tijd: 11.00 – 16.00 uur
Locatie: weiland bij boerderij Kamps, Kamps 1, 9451 TB Rolde.
Parkeren: achter café De Aanleg, Asserstraat 63, 9451 TA Deurze (vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar het festivalterrein).

Foto/Tekst: Het Drentse Landschap