Voorrondes NK Lego bouwen bij Intertoys Vanderveen

DELEN

Assen – Kinderen kunnen van woensdag 22 t/m zaterdag 25 augustus meedoen aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen bij speelgoedafdeling Intertoys van Warenhuis Vanderveen te Assen.

Twee categorieën
Intertoys Vanderveen is één van de Intertoys shops in het land waar de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Lego Bouwen, worden gehouden. Om ervoor te zorgen dat de kinderen een eerlijke kans krijgen om te winnen, zijn de bouwwedstrijden in twee leeftijdscategorieën verdeeld: 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 13 jaar. Per categorie komt er een winnaar uit de bus.

e twee winnaars krijgen ieder een Legoset en mogen meedoen aan de finale van het NK Legobouwen tijdens Lego World in Utrecht.

De voorrondes bij Intertoys Vanderveen worden op woensdag 22 augustus, donderdag 23 augustus en vrijdag 24 augustus van 13:00 – 17:00 uur gehouden en op zaterdag 25 augustus van 12:00-16:00 uur. De finale is op donderdag 18 oktober tijdens Lego World in Utrecht. De hoofdprijs is een reis naar Legoland Denemarken Billund.