Voorzitter LTC tijdelijk terug op het trainingsveld

DELEN

ASSEN – Voorzitter Jan Rozema van voetbalvereniging LTC keert tijdelijk terug op het trainingsveld, dit doet hij als hoofdtrainer bij derdeklasser ZNC uit Zuidbroek. Niet een allerdaagse combinatie, maar zo laat Rozema weten ,,LTC is een zaterdagclub en ZNC speelt op zondag. Geen enkel beletsel om het niet te doen”.

Rozema had in juni 2014 een punt gezet achter zijn 34-jarige trainers carrière, een weloverwogen besluit waar hij geen moment spijt van heeft gehad. ,,Inmiddels ben ik nu bijna een jaar voorzitter van LTC uit Assen. Hoewel het sportief gezien met LTC nog wel wat beter kan, doe ik dit “werk” met veel plezier en met volle overtuiging en dat blijf ik doen. Echter, omdat trainer Ronald Sjabbens met onmiddellijke ingang gestopt is bij zondag derdeklasser ZNC uit Zuidbroek, heeft het bestuur van ZNC mij verzocht het seizoen als hoofdtrainer af te maken met assistentie van Rinse Hiemstra. Ik heb daar positief op gereageerd, want ik heb als trainer een prachtige tijd gehad bij deze club, draag de club nog steeds een warm hart toe en heb ook nog steeds een uitstekende verstandhouding met de spelersgroep. Omdat LTC een zaterdagclub is en ZNC op zondag speelt was er overigens ook geen enkel beletsel om het niet te doen. Het is dus een tijdelijke terugkeer op het trainingsveld, maar ik heb er zin in”.