Vredesweek Assen in De Nieuwe Kolk

DELEN

Assen staat zaterdag 20 tot en met zondag 28 september in het teken van de vrede. Bezoekers van de Vredesweek staat een afwisselend programma te wachten vol met muziek, film en debat. Het doel is om mensen met elkaar te verbinden, om elkaar zo te leren kennen.

Op maandag 22 september wordt op drie locaties in De Nieuwe Kolk een running diner georganiseerd. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijk voorgerecht in de bibliotheek, een mooi hoofdgerecht in het Centrum Beeldende Kunst ( CBK Drenthe ) en een nagerecht in de foyer van het theater. Tijdens het diner zal vrede het onderwerp van het gesprek zijn. Jongeren uit Assen begeleiden de gesprekken en zorgen ervoor dat er elke dinergang een nieuw discussiepunt op tafel komt te liggen. Aansluitend is in de Rabo Zaal een debat waar de uitkomsten van de tafelgesprekken aan de orde komen. De avond wordt afgesloten met een spetterend concert van Tim Akkerman en zijn band, zanger en Ambassadeur van de Vrede van Pax.

Bijzondere plekken in De Nieuwe Kolk

Al met al bieden wij u een unieke combinatie van eten op bijzondere plekken in De Nieuwe Kolk en muziek. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk, Bibliotheek Assen, CBK Drenthe en Vredesweek Assen.

Programma

17:00 uur ontvangst diner
19:30 uur aanvang debat
20:30 uur start concert

Maandag 22 september: diner + concert € 40,00, klik hier voor kaarten.

Het diner en concert zijn ook los te boeken: diner € 30,00 / concert € 15,00

U kunt ook kaarten bestellen door een mail te sturen naar: kassa@dnk.nl