Vredesweek Assen zaterdag van start

DELEN

De Vredesweek Assen, van 20 tot en met 28 september 2014, start zaterdag 20 september met de opening van de Ambassade van de Vrede. Om 15.00 uur bent u van harte welkom aan de Markstraat 8 te Assen. Het VVV kantoor is dan tijdelijk de Ambassade van de Vrede. Samen met andere inwoners van Assen kunt u deze opening van de Vredesweek gratis bijwonen. Er is muziek en er zijn dansoptredens. Tevens zullen vredesduiven worden opgelaten.

Vredesweek Assen – Vredesmars

Op vrijdag 26 september is er gelegenheid mee te lopen in de Vredesmars. De Vredesmars 2014 wordt georganiseerd door GroenLinks met als doel mensen en partijen op het thema ‘vrede’ met elkaar te verbinden. Vertrek om 19.00 uur bij de Jozefkerk aan het Kerkplein. Aansluitend om 19.50 uur het Vredesconcert in de Jozefkerk.

Asser Filmliga presenteert

Tijdens de Vredesweek Assen 2014 is er op maandag 22 september en dinsdag 23 september een speciale filmprogrammering. De Asser Filmliga heeft de film “Maïdan” geselecteerd, over de burgeropstand tegen het regime van president Janoekovitsj die in de winter van 2013/14 in Kiev (Oekraïne) plaatsvond. De film is geschikt voor jong en oud en is te zien in bioscoop De Nieuwe Kolk te Assen. Aanvang 20.30 uur, kosten € 5,-

Voor het volledige programma van de Vredesweek Assen. Klik hier !