Vrienden TT Circuit werven nieuwe vrienden op MotorExpo Assen

DELEN

Vrijdag 23 januari opent de beurs in de TT Hall in Assen haar deuren. Bezoekers zullen tal van exposanten aantreffen en ook een stand van de Vrienden TT Circuit.

Vrienden TT Circuit – Vrienden en VriendenPlus werven

De stand  van ‘De Vrienden’ wordt geïntegreerd in die van het TT Circuit, zodat de verbondenheid duidelijk zichtbaar zal zijn. Natuurlijk gaan zij nieuwe Vrienden werven en hopelijk ook VriendenPlus, want de activiteiten om het TT Circuit in moeilijke perioden op allerlei gebied te ondersteunen moeten natuurlijk wel bekostigd kunnen worden.

De beurs MotorExpo Assen wordt gehouden van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari. Naast dealers, handelaren, importeurs en andere toeleveranciers, zijn er ook belangenorganisaties, consumentenverenigingen, sportfederaties en motor(sport)evenementen aanwezig.

Aanbod MotorExpo Assen

Het beursaanbod omvat nieuwe motoren, oldtimers, wegracers, choppers, streetfighters, custumbikes, crossmotoren, quads, kleding, helmen, laarzen, veiligheid, educatie, onderdelen, tuning, onderhoud, gereedschap, sportevenementen, toerisme, motorclubs, merchandising, verzekeringen, en nog veel meer.

De beurs in de TT Hall (naast het TT Circuit) is geopend op: vrijdag 23 januari van 18.00 tot 22.00 uur; zaterdag 24 januari van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur.

Wilt u overigens nu al gratis lid worden van De Vrienden TT Circuit? Klik hier!