Vrienden van het TT Circuit willen naar 10.000 vrienden

DELEN

Vrienden van het TT Circuit willen naar 10.000 vrienden

In het streven door te groeien naar 10.000 Vrienden staat er op de beurs MotorExpo, komende week in de TT Hall in Assen, ook een stand van de Vrienden van het TT Circuit. De club die het TT Circuit, haar gebruikers en aanhangers een warm hart toedraagt, telt momenteel ruim 5000 Vrienden. De stichting heeft zich ten doel gesteld 10.000 Vrienden te willen inschrijven, reden om op de motorbeurs in de TT Hall aan werving te doen.

In de publiciteit lijkt het er wel eens op dat het TT Circuit alleen maar tegenstanders heeft, maar niets is minder waar. De Stichting Vrienden TT Circuit Assen wil met het grote aantal Vrienden nog duidelijker laten blijken, dat de schare “fans” van het circuit niet uitgevlakt moet worden. De stand op de beurs wordt mede mogelijk gemaakt door MotoPaints te Assen, een bedrijf dat is zich gespecialiseerd in onder meer het aanbieden van PR-middelen en – activiteiten en teven in het spuiten van motoren in speciale designs.

De beurs MotorExpo in de TT Hall Assen naast het circuit, is drie dagen lang “the place to be” voor alle motorliefhebbers. Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruimte voor show, spektakel en educatie. Wat te denken van een proefrit op het TT Circuit? Er zijn letterlijk kilometers mogelijkheden op de MotorExpo Assen. De beurs gaat vrijdagavond 23 januari om 18.00 uur open. Zondag om 18.00 uur is de MotorExpo voorbij.

Naast “gewone” Vrienden, die geen contributie hoeven te betalen, trachten de Vrienden TT Circuit ook Vrienden Plus te werven. Deze sympathisanten doneren jaarlijks een bedrag van minimaal 25 euro en krijgen daar ten opzichte van de gewone Vrienden, een aantal extra’s voor. Opgeven als Vriend is niet alleen mogelijk op de beurs, ook via de site www.vriendentt.nl kunnen belangstellenden zich melden als Vriend.

Op deze site is ook meer informatie te vinden over de beurs MotorExpo in de TT Hall. De komende weken worden verschillende beurzen elders in het land bezocht om Vrienden te werven. Het gaat daarbij onder andere om de MOTOR Beurs in Utrecht van 20 tot en met 23 februari en in Gorinchem de beurs Speed & Action op 22 en 23 februari.