Vriendenclub van Theater De Nieuwe Kolk

DELEN

Vriendenclub van Theater De Nieuwe Kolk

Het eerste complete seizoen in De Nieuwe Kolk te Assen is al ver gevorderd. Een seizoen met prachtige voorstellingen, ontroerende producties en ook de nodige leermomenten. Met het nieuwe seizoen voor de deur – men is op dit moment volop bezig met het samenstellen van de nieuwe brochure – is het moment aangebroken dat we contact zoeken met een groep mensen die ons theater een warm hart toedragen.

Vanaf het seizoen 2013-2014 is de Vrienden van Theater De Nieuwe Kolk een feit. Hierbij vertellen we u wat het inhoudt en hoe u Vriend kunt worden:

Voordelen:

* Als vriend mag u met voorrang online reserveren voor het nieuwe seizoen voor 2 personen*
* Als vriend mag u één keer gratis naar één van de vooraf geselecteerde voorstellingen
* Als vriend krijgt u vier keer per jaar een nieuwsbrief en wordt u als eerste geïnformeerd over nieuwe activiteiten en bijgeboekte voorstellingen
* Als vriend wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsavond waarbij u als eerste kennis maakt met het nieuwe programma

U bent Vriend van Theater De Nieuwe Kolk voor € 25,00 per persoon. Tenzij opgezegd voor 1 april 2014, wordt het lidmaatschap voor seizoen 2014/2015 automatisch verlengd.

U kunt Vriend van Theater De Nieuwe Kolk worden door u via de website aan te melden. Klik hier!

* M.u.v. familievoorstellingen, dan mag voor het hele gezin worden gereserveerd
* Voor een aantal voorstellingen wordt – op verzoek van de artiest – slechts de helft van de beschikbare kaarten aan de Vrienden verkocht. De rest van die kaarten gaan op 13 mei in de algemene voorverkoop