Vrijdag 15 juni GozeroProcent the PARTY summer edition

DELEN

Assen – Vrijdag 15 juni 2018 staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Net even voor de zomer vakantie is de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij !
In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht.

Programma
Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festivalmarkt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties zoals o.a. Kunstbende die zich presenteren, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zoals DJ Brent, DJ RemQ en rapper Youngvos zij er o.a. shows van niemand minder dan DJ Aryan Parsa, talent van topper gezocht Esmee Smit en rapper SEVN ALIAS. Tussendoor draaien verschillende DJ’s zoals Danny da Costa de vetste beats samen met MC Wes-L.

Kaartverkoop
De entree voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende voortgezet onderwijsscholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Vrijdag 15 juni 2018 kosten de kaarten aan de deur € 12,50.

Vol = vol
Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl

Wanneer: vrijdag 15 juni 2018
Tijd: 20.00 – 24.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Entree: 9 euro (voorverkoop), 12,50 euro (aan de deur)