Vrijdag 7 december opening vierde editie PopUp-winkel Mooi Verhaal

DELEN

Assen – Mooi Verhaal komt dit jaar opnieuw met een popup-editie in winkelcentrum ’t Forum. “We hebben de afgelopen drie edities veel belangstelling gehad en kregen van veel mensen de vraag of de winkel in ‘t Forum er weer komt”, vertelt stadspredikant Bert Altena. Daarom is besloten om naast de permanente locatie in de VVV ook weer een tijdelijke popupwinkel in ’t Forum op te zetten. De officiële opening is vrijdagavond 7 december.

Kerst-wensboom
“Het thema dit jaar is Kerst’, vertelt Altena, “Dat komt terug in de aankleding van de winkel en ook in de activiteiten. We proberen een stukje authentieke kerstsfeer in huis te halen. Centrale blikvanger wordt een speciale kerst-wensboom, waarin iedereen zijn of haar eigen wens voor Kerst in kan hangen.” In de winkel krijgen een aantal nieuwe organisaties een stand. “Allemaal goede doelen en de opbrengst gaat net zoals de voorgaande keren geheel daar naartoe.”

Koopzondag
Er is deze keer gekozen voor een kortere looptijd vergeleken met vorige edities. “We zijn dit jaar een maand open. Op 7 december gaan we van start. Een maand lang zijn we wekelijks van woensdag tot en met zaterdags geopend. En dit jaar doen we voor het eerst ook mee met de koopzondag, op zondag 23 december. De afsluiting van het project is op zaterdag 5 januari met de chocomelkactie in samenwerking met de winkeliers van ‘t Forum.”