Vrijdag 8 februari open dag locatie Quintus

DELEN

Assen – Op vrijdag 8 februari a.s. opent de locatie Quintus van het Dr. Nassau College de deuren. Iedereen is tussen 15.30 – 20.00 uur van harte welkom om de Open Dag te bezoeken. Leerlingen en medewerkers van de locatie vertellen graag over het onderwijs dat wordt aangeboden.

Albert Noord (directeur locatie Quintus) vertelt: ‘leerlingen met een havo- en vwo-advies van de basisschool die op zoek zijn naar een bruisende school, kunnen op Quintus terecht. Naast het reguliere onderwijsprogramma bieden wij ook vier talentrichtingen en Cambridge English voor alle leerlingen aan. Door dit aanbod van activiteiten op het gebied van techniek, muziek, toneel, taal, ondernemen en sport kunnen leerlingen bij ons ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn zodat hun talent in een inspirerende leeromgeving tot bloei kan komen.’

Tijdens de Open Dag krijgen de bezoekers een goed beeld van het onderwijs dat op Quintus wordt aangeboden. Leerlingen treden op, bezoekers kunnen proeflesjes volgen en er wordt voorlichting gegeven. In een kleinschalige georganiseerde omgeving biedt locatie Quintus alle leerlingen de aandacht die ze verdienen.

Het Dr. Nassau College is een brede, openbare school voor voortgezet onderwijs voor de stad Assen en de omliggende regio. Met zes verschillende locaties in Assen, Beilen, Gieten en Norg biedt het Dr. Nassau College keuze uit vrijwel alle types onderwijs. De locatie Quintus in Assen is een school voor havo, atheneum, gymnasium en Technasium en is CultuurProfielSchool.