Vrouw uit Assen verdacht van betrokkenheid steekpartij Apeldoorn

DELEN
Politie sneller ter plaatse bij noodhulpmeldingen

Zaterdagmiddag 4 oktober is een 27-jarige vrouw uit Assen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steken van de 23-jarige man uit Apeldoorn in de nacht van 3 op 4 oktober op de Kanaalstraat in Apeldoorn. Op basis van getuigenverklaringen en nader onderzoek door de politie kon de vrouw worden aangehouden. De aanleiding voor de mishandeling is niet duidelijk en vormt op dit moment onderwerp van onderzoek.

Eerder verschenen bericht steekpartij Apeldoorn

In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 oktober, rond 03.00 uur, trof de politie op de Kanaalstraat een 23-jarige man aan, die ernstige verwondingen aan zijn been had. De man is zeer waarschijnlijk door iemand in zijn been gestoken. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Tot dusver heeft de man niet kunnen verklaren hoe hij aan deze steekwonden is gekomen of wie deze heeft toegebracht. De politie is een onderzoek gestart. De man woont ook aan de Kanaalstraat in Apeldoorn.

Mensen die deze nacht iets bijzonders gezien of gehoord hebben aan de Kanaalstraat, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.