Warme Winterdagen Workshops in Bibliotheek Assen

DELEN

ASSEN – Op dinsdag 29 en woensdag 30 november organiseert Bibliotheek Assen de Warme Winterdagen Workshops. Dit is de negende keer dat de succesvolle thema-events plaatsvinden in de bibliotheek. In samenwerking met negen enthousiaste Asser ondernemers worden er beide avonden creatieve, winterse workshops aangeboden.

Na eerdere edities van de thema-events zoals de Zinderend Zonnige Zomerworkshops en de Wereldwijze Workshops staat in november de wintereditie op het programma. In samenwerking met negen enthousiaste Asser ondernemers biedt de bibliotheek dinsdag 29 en woensdag 30 november de Warme Winterdagen Workshops aan. Met deze workshops laat de beleefbibliotheek in Assen haar boekencollectie tot leven komen. Uiteraard is er gedurende de avonden ook gelegenheid om boeken te lenen. Degenen die een boek mee naar huis nemen krijgen een leuk extraatje mee in een speciale goodiebag.

De Warme Winterdagen Workshops zijn twee avonden gevuld met workshops, een fantastische sfeer en gezellige muziek. Er wordt geproefd, genoten, gemaakt en inspiratie opgedaan in winterse sferen. Zo gaan de deelnemers onder andere kaasfonduen met Maxime – Delicatesse, wordt er een feestelijke dagmake-up aangebracht door ICI Paris XL en worden er sfeervolle bloemstukjes gemaakt met Kiki bloemen. Maar ook is er een wijnproeverij, wordt er creatief gedecoreerd en kun je je eigen voetenscrub maken! Op de avond zelf ontdekken de bezoekers aan welke drie workshops zij deelnemen.

De avonden zijn gratis toegankelijk voor leden van Bibliotheek Assen! Niet leden betalen €14,95 entree. Meer informatie en tickets via bibliotheekassen.nl