Wat is jouw Mooi Verhaal voor Assen ?

DELEN

Assen – Nachtburgemeester Erwin – Zed Zeedy – Zijlstra en stadspredikant Bert Altena dagen alle Assenaren uit zijn of haar Mooi Verhaal voor Assen te komen vertellen. Aanstaande zaterdag staat voor PopUp-winkel Mooi Verhaal in ‘t Forum een spreekgestoelte van waarachter iedereen in twee minuten spreektijd zijn of haar ‘preek’ mag houden.

Wat is belangrijk voor Assen? Wel of geen factory outlet centre of schaatsbaan? Wat vindt men van het maaibeleid van de gemeente? Of van het parkeerbeleid? Moet SMAHK een eigen onderkomen krijgen? Hoe wordt de binnenstad weer levendig? Geen onderwerp hoeft te worden geschuwd.

Asser nachtburgemeester Zed Zeedy is gespreksleider en zorgt ervoor dat iedereen aan de beurt komt en zich aan de regels houdt. Iedereen krijgt 2 minuten spreektijd. Alles mag gezegd worden, wat volgens jou een Mooi Verhaal voor Assen en Assenaren is. De enige regel: niet vloeken, schelden of discrimineren.

Ook de politieke partijen zijn speciaal uitgenodigd om hun mooie plannen voor onze stad toe te lichten. Een aantal heeft al toegezegd te zullen komen. “Daarnaast hopen we op heel veel andere bijdragen”, zegt stadspredikant Altena. “En voor de meest originele bijdrage ligt er een speciale prijs klaar.”

Het Mooie Verhaal voor Assen begint zaterdagmiddag 16 december om 13:00 uur voor PopUp-winkel Mooi Verhaal in ’t Forum in Assen.