Samen eten in de Week tegen Eenzaamheid

DELEN

Alle Resto’s van Resto VanHarte doen mee aan het vormen van de Langste Eettafel van Nederland tijdens de Week tegen Eenzaamheid van 25 september t/m 4 oktober 2014. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Week tegen Eenzaamheid – Nodig iemand uit en schuif aan!

Donderdag 2 oktober schuift iedereen aan tafel bij Resto VanHarte Assen. Iemand van Humanitas komt vertellen over eenzaamheid en het taboe daarop: één op de drie mensen heeft last van eenzaamheid. Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Dus nodig die buurtgeno(o)t(e) uit voor een dinertje bij Resto VanHarte en leer elkaar kennen! Of nodig iemand uit om mee naar het Resto te gaan, waarvan u denkt dat hij of zij wel een gezellig avondje kan gebruiken. Alle tafels worden via www.samentegeneenzaamheid.nl online aan elkaar verbonden en vormen zo de Langste Eettafel van Nederland. Het doel is een tafel met 25.000 gasten.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom op donderdag 2 oktober vanaf 17.30 uur in Resto VanHarte Noorderpark,  Zwartwatersweg 202. Elke dinsdag ben je welkom in Resto VanHarte Pittelo, Amstelstraat 14, Assen. Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (50 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

Foto © Vincent van den Hoogen.