Wereldwijze Workshops in Bibliotheek Assen

DELEN

Zin om tijdens deze donkere en koude dagen alvast in vakantiesferen te komen? Kom dan op dinsdagavond 3 of woensdagavond 4 februari naar Bibliotheek Assen voor de Wereldwijze Workshops! Twee avonden gevuld met creatieve workshops waarbij je je even helemaal in een ander land waant, of juist meer leert over cultuur in eigen land. Kom werelds proeven, genieten, maken en inspiratie opdoen!

Ontdek culturen bij Bibliotheek Assen

Na de Zinderend Zonnige Zomeravonden en de Warme Winterdagen Workshops komt Bibliotheek Assen op 3 en 4 februari met de Wereldwijze Workshops. Ontdek allerlei invloeden uit verschillende windrichtingen in Bibliotheek Assen. Van over de hele wereld zijn er verschillende stijlen, smaken, geuren en activiteiten te ontdekken tijdens de Wereldwijze Workshops. In workshops zoals djembé, koken, schilderen en yoga maak je kennis met verschillende gebruiken van over de hele wereld. Als je je ogen dicht doet, waan je je even helemaal in Thailand, Curaçao of Indonesië.

Leer hoe je de mooiste vakantiefoto’s kunt maken met Foto Baron, maak en proef een heerlijke Indonesische snack, doe mee aan een ontspannende yogaworkshop en test je kennis over de cultuur in eigen provincie. Ook wordt er creatief geschilderd met gebruik van verschillende kleurbelevingen en zonnebrillen én leer je Afrikaans trommelen op de djembé.

Pakket A

NTM-Percussie
Djembe trommelen

Foto Baron
Vakantiefoto’s maken

VVV Assen
Dit is Assen quiz

Pakket B

Marree Optiek
Kleurrijk schilderen

De Indonesische keuken
Indonesische snack maken

Yogadocent Stephan Zonder
Indiase yoga

Een entreekaartje incl. deelname aan drie workshops kost €14,95 per avond. Voor leden van Bibliotheek Assen is het hele programma gratis! (per persoonlijk lidmaatschap één gratis toegangsbewijs)

Opgeven voor één van de Wereldwijze Workshops? Klik hier!