De Werkwereld Assen organiseert Open Dag

DELEN
ASSEN – Op vrijdag 22 april aanstaande organiseert “De Werkwereld” een open dag voor buurtbewoners en belangstellenden.

“De Werkwereld” is een samenwerkingsverband van 18 maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers die met medewerking van de gemeente Assen een gezamenlijk onderkomen hebben gerealiseerd in het voormalige kantoor van de Provinciale Bibliotheekcentrale aan de Brunelstraat.

De deelnemers aan het samenwerkingsverband hebben gemeen dat ze kansen willen creëren voor mens, maatschappij en milieu. Alle samenwerkingspartners zijn gericht op sociale dienstverlening, zorg en welzijn. De disciplines in het gebouw zijn verschillend, maar leggen allen het accent op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vrijdag 22 april vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur zijn buurtbewoners en belangstellenden van harte welkom om het gebouw en zijn nieuwe bewoners te leren kennen.

Voorafgaand aan de open dag (om 14.30 uur) zal wethouder Wiersema van de gemeente Assen symbolisch de sleutel van het nieuwe onderkomen overhandigen aan vertegenwoordigers van de aan het samenwerkingsverband deelnemende organisaties en instellingen.

Foto: Google Streetview


2Divorce Assen


Bowlen in Assen