Wijnproeverij bij Kaaskoperij Thomas

DELEN

Assen – Jeannette Kuipers gaat de beroemde Alpe d’Huez beklimmen. Dit om geld in te zamelen voor het KWF tijdens de actie Alpe d’HuZes! Kaaskoperij Thomas gaat haar daarbij ondersteunen.

De motivatie van Jeannette Kuipers:

Zoals vele anderen, hebben ook wij de eindeloze machteloosheid leren kennen bij het vaststellen van kanker binnen onze familie. Zo is mijn dierbare opa Grolloo overleden aan de gevolgen van longkanker, terwijl hij zelf niet eens rookte. De fatale gevolgen van het meeroken kennen we nu, maar destijds nog niet. Zijn uitvaart in 1975 maakte diepe indruk op mij als 13-jarige.

Het was op 3 januari jl. 20 jaar geleden, dat mijn vader na 1,5 jaar vechten zijn oneerlijke strijd tegen prostaatkanker verloor. Mijn moeder wist tijdens zijn ziekbed haar borstkanker te overwinnen, waarvoor diep respect. Inmiddels is helaas ook zij overleden (2014).

De liefdevolle herinneringen aan hen, motiveren mij om op 1 juni 2017 de Alpe d’Huez drie keer te bedwingen op mijn racefiets. De ontwikkeling in het succesvol behandelen van (prostaat)kanker heeft sinds 1997 niet stilgestaan. Zo worden nieuwe behandelmethoden ontdekt, waarmee de overlevingskansen worden vergroot. De nadere onderzoeken die hiervoor nodig zijn, kosten uiteraard veel geld.

Ik hoop met mijn beklimmingen hieraan een bijdrage te leveren, zodat steeds meer mensen in staat zullen zijn deze vreselijke ziekte te overleven. En vooral ter ondersteuning van mijn broer, die momenteel succesvol een nieuwe behandelmethode ondergaat. Laten we met elkaar ervoor zorgen, dat deze sluipmoordenaar een halt wordt toegeroepen door veel geld in te zamelen voor verder onderzoek!

Wijnproeverij voor het goede doel
Zin in een gezellige avond met lekkere wijn en heerlijke handmade, homemade hapjes voor een goed doel? Eerlijke wijnen waarin de passie van de wijnboer te proeven is. Een mooie gelegenheid om te netwerken, eens bij te praten met anderen of zomaar eens een leuke avond met je partner. Dan ben je van harte welkom op de wijnproeverij bij Kaaskoperij Thomas op woensdag 29 maart a.s.

Waar: Kaaskoperij Thomas, Nobellaan 263, 9406 AJ Assen
Wanneer: woensdag 29 maart 2017
Aanvang: 19:00 uur
Kaarten: € 12,50 per persoon (all inclusive)
Opgave: in de winkel of via de mail winkel@kaasbazar.nl
Opbrengst: € 2,50 van elke entreeprijs en € 1,00 per verkochte fles wijn komt t.b.v. het KWF

Meer informatie op de persoonlijke actiepagina van Jeannette Kuipers. Mocht u niet naar de wijnproeverij komen, of extra willen doneren: Rechtstreeks sponsoren als particulier of bedrijf kan hier.