De Wildernis in Drenthe keert terug in De Nieuwe Kolk

DELEN

ASSEN – Op woensdag 15 maart keert de natuurfilm ‘Wildernis in Drenthe’ terug in Bioscoop DNK voor een exclusieve première.

De film trok in het najaar van 2016 volle zalen, waarmee de makers Henk en Janetta Bos voor een absolute hit zorgden. De terugkeer van de film én een landelijke uitbreiding kon dan ook niet uitblijven.

Meer dan vijftien bioscopen

Toen Henk en Janetta Bos bij Bioscoop DNK aanklopten, kon niemand vermoeden wat voor een impact de film zou hebben in Assen. Remon Koster: “We zagen direct de potentie, ook omdat de bevlogenheid van Henk en Janetta aanstekelijk werkt en de trailer er al werkelijk fantastisch uitzag. Maar het uiteindelijke succes, met bijna 5000 bezoekers de vierde film van 2016, overtrof zelfs onze hoge verwachtingen.”

Dit succes leidde al tot een extra speelweek en de aankondiging dat de film in het voorjaar terug zou keren in Assen, maar inmiddels gaan meer dan vijftien bioscopen mee met de landelijke release op 16 maart. Henk Bos: “Dat geeft ons ook zeker een trots gevoel, vooral omdat wij onze passie zo graag met de kijker delen. En dat kan met deze landelijke uitbreiding als nooit tevoren!”

Exclusieve première Wildernis in Drenthe

De exclusieve première zal wederom in Bioscoop DNK plaatsvinden, op woensdag 15 maart, een dag voor de landelijke release. Remon Koster: “Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en we gaan er een mooie première van maken, maar we gunnen Henk En Janetta bovenal een gigantisch landelijk succes. Dat hebben ze echt verdiend met hun passie en unieke stijl van films maken!”

Vanaf woensdag 15 maart is de film ‘Wildernis in Drenthe’ te zien voor het publiek in Bioscoop DNK. De verkoop voor de film is maandag, 13 februari, via dnk.nl en de bioscoopkassa van DNK gestart.