Wildpoepers in Gouveneurstuin Assen 1 april grap?

DELEN

ASSEN – Er is nogal wat commotie ontstaan over de vragen die Egbert Prent van OpAssen schriftelijk heeft gesteld aan het college in Assen. Aanleiding van de vragenlijst is de overlast die hangjongeren- en ouderen veroorzaken in de Gouveneurstuin.

De jongeren- en ouderen doen zich in het park tegoed aan alcoholische dranken en drugs. Daarnaast zouden de overlastveroorzakers het niet zo nauw nemen met de hygiëne door naast wildplassen ook in het struikgewas te gaan wildpoepen.

Serieuze vragen die Egbert inmiddels heeft gedeponeerd bij het college en zeker geen 1 april grap, zo verzekert Prent onze redactie: ,,Nee, deze constatering is opgetekend uit de mond van omwonenden, maar met de weeromstandigheden van de laatste dagen waai je zoal uit je verschoning, laat staan dat je in de verleiding komt een toiletbezoek te brengen aan het struikgewas in de Gouverneurstuin om daar een bolus te deponeren”.

Opzoek naar bolussen

Prent heeft met zijn item en vragen in de plaatselijke media ook genoeg los gemaakt. Wat je er allemaal over leest komt toch vrij dicht in de buurt van een 1 april grap: ,,Door mijn melding en vragen aan het college heb ik wel mensen aan het werk gezet. Zo is een verslaggeefster van het ‘Dagblad’ er op uit getrokken om het verhaal kracht bij te zetten, ze zocht vergeefs naar bolussen van wildpoepers in de Gouverneurstuin :1 april!”