Win kaarten in de Acceleration Experience Store Assen

DELEN
Win kaarten in de Acceleration Experience Store Assen

Wat vrijdagochtend nog een leeg, voormalig postkantoor was, is in 24 uur omgetoverd tot een fantastische afspiegeling van het Acceleration Race- en Muziekfestival concept. Tijdens de opbouw moesten we nog regelmatig mensen vragen om de volgende dag terug te komen en dat samen met de uitgebreide communicatie onder meer via Simone FM leidde tot een ware stormloop op zaterdag 4 oktober bij de opening om 14.00 uur.

In het Forum winkelcentrum nabij het Koopmansplein in Assen is van 4 oktober tot 16 oktober de sfeer van Acceleration alvast voor te proeven. De winkel is aangekleed als paddock, inclusief een heuse FA1 racer, een Legend gebrand in de kleuren van sponsor No Fear Extreme Energy, pitborden en race overalls. Ook kan je kaarten winnen door te racen met de Carrera racebaan.

Er is ook aandacht voor het muziek programma. Er is een levensgrote ‘blow up’ van David Hasselhoff en een karaokeset waarmee iedereen die een 80’s of 90’s knaller zingt aan het rad kan draaien voor een gratis ticket. Wil je even zitten? Neem dan plaats aan onze biertafel en bestel direct tickets voor Das Foute Bierfest.

Radiopartner SimoneFM – de popzender van Noord-Nederland – heeft zijn studio neergezet in de Acceleration Experience store. Dagelijks worden de radioshows live uitgezonden vanuit het Forum. Zij vertellen de luisteraars wat er te beleven is en geven ook kaarten weg.

Wil je tickets vast bestellen? Ook dat kan in de Acceleration store. Als je incheckt op Facebook (Acceleration Experience) dan krijg je meteen 10% korting. Betalen kan met PIN. Ook geven we blikjes No Fear weg als je een foto maakt van de No Fear auto en deze deelt met je vrienden.

Naast Karaoke en het racen organiseren we ook dagelijks andere winspelletjes en acties. Er is dus altijd kans op tickets! Wil je ook zien wat Acceleration is, kom dan tot 16 oktober langs.

Wil je weten wat je allemaal kan verwachten in de store? Bekijk dan onderstaande agenda:

6/10 – Early bird: Acceleration geeft 100 bierfest tickets weg (geen tafels). Tussen 13.00 en 14.00 uur. Maximaal 2 per persoon.

7/10 – Los de Rubik’s Kubus op en de snelste wint 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s with the Hoff.

8/10 – Kom in je lederhosen of dirndl naar de winkel en win 2 kaarten voor het Bierfest

9/10 – Bij vertoning van een Baywatch reddingsboei ontvang je 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s met De Hoff

10/10 – Vanaf 18.00 uur Das Foute Bierfest bierproeverij. Een panel test bier om het ultieme Bierfest bier te kiezen.

11/10 – Te gast in de Acceleration Experience: Arie Luyendyk! Race tegen Arie en win tickets.

13/10 – Los de Rubik’s Kubus op en de snelste wint 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s with the Hoff.

14/10 – Hoeveel bierpullen kan je vasthouden. Dagwinnaar wint 2 tickets voor het Bierfest

15/10 – Hoeveel weegt de Kitt? De winnaar krijgt twee VIP-race tickets

16/10 – Verrassingsactie en sluiting store