Win kaarten en een rit over het TT City Racing parcours

DELEN

Win kaarten en een rit over het TT City Racing parcours

Het programma van 22 juni TT City Racing is rond! Binnen het programma zal de evolutie van de motorsport aan het publiek vertoond worden: Electric Motorcycles, North Side Freestyle, Race Kids, Molenaar NSF 100 cup, Yamaha R125 cup, Moriwaki’s, Supersport, Supermoto en MOTO3 teams en rijders zullen het publiek voorzien van een knallende race demonstratie.

Over een parcours dwars door de binnenstad van Assen kan het publiek genieten van een groot aantal unieke motorsport demonstraties. Het publiek heeft vrije toegang heeft langs bijna het gehele parcours en op een aantal plaatsen komen tribunes, paddock en een VIP dorp waar men tegen betaling een uniek uitzicht heeft op de spectaculaire demonstraties.

Er zijn vele bekende coureurs zoals MotoGP coureur Stefan Bradl en de MOTO3 rijders Scott Deroue, Bryan Schouten, Jasper Iwema en Thomas van Leeuwen die deelnemen aan deze TT City Race.

Parcours

Het nu definitieve parcours start in de paddock op de Vaart Z.Z., aan het eind rechtsaf, Collardslaan, Kerkplein, Zuidersingel, Oostersingel,  Kloosterstraat en Torenlaan waarna de motoren terug keren op Kerkplein en via Collardslaan de Weiersstraat op rijden, halverwege word er gekeerd en rijden ze terug richting Vaart Z.Z. tot in het Paddock. Langs vrijwel het gehele parcours heeft het publiek vrije toegang en een geweldig zicht op de indrukwekkende motor demonstraties. Gedurende het evenement kan men tussen de demonstraties in op diverse plaatsen het parcours oversteken. Voor de beste beleving is er aan de Vaart N.Z een tribune met zitplaatsen waarvoor tickets verkrijgbaar zijn. Ook kan men tickets kopen voor toegang tot de paddock waar men zich tussen de teams en rijders begeeft die zich voorbereiden op hun demonstraties.

Prijsvraag

Nieuws in Assen geeft in samenwerking met de organisatie van de TT City Racing maar liefst 20 tickets weg en….een onvergetelijk rit over het parcours !

Wat moet je hier voor doen ? Beantwoord de onderstaande vraag

“Welke 15-voudige wereldkampioen en racelegende geeft op 27 juni een demonstratie tijdens de TT City Race ?”

Stuur je antwoord via onderstaand formulier voor zaterdagmiddag 12.00 uur in naar info(at)nieuwsinassen.nl o.v.v. TT City Race met duidelijk je naam. ( Gewonnen kaart(en) dienen zondagmorgen 22 juni te worden afgehaald, hierover ontvangen prijswinnaars zaterdagmiddag een e-mail )

De prijzen

* 10 Silver tribunekaarten voor 22 juni as TT City Racing t.w.v. € 27,50 p/s

* 10 paddock kaarten TT City Racing 22 juni – t.w.v. € 60,- p/s

* De rit van je leven; mee over het parcours…!!! ( Onbetaalbaar ! )

Programma overzicht en meer info ? Klik hier !