Win kaarten voor Acceleration TT Circuit en TT Hall Assen

DELEN

Nieuws in Assen geeft voor drie evenementen in het weekend van 17 tot en met 19 oktober maar liefst 70 toegangskaarten weg voor Acceleration Race, Das ‘Foute’ Bierfest en Celebrate the 80 & 90 met David Hasselhoff.

Om in aanmerking te komen voor deze felbegeerde kaarten vul dan onderstaand formulier in en geef aan waarom jij deze kaarten wil winnen. De actie loopt tot 8 oktober, dus wees er snel bij ! Onder alle ingezonden formulieren verloten wij de tickets. De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht.

Acceleration TT Circuit Assen Race

De meest spectaculaire race op het TT Circuit van Assen dit jaar is de FA1. Moedig nationale coureur Nigel Melker aan als hij strijd voor het kampioenschap in de Nederlandse wagen! Daarnaast is er een vol raceprogramma met pickups, legends, supercars en ook voor de motorliefhebbers komen de jonge talenten in actie in de 600 en 1000 cc klassen.

Sluit met ons het raceseizoen in stijl af. De FA1 met zijn V8 en 550pk klinkt nog echt zoals een formule-auto hoort te klinken (en niet zoals Formule 1 tegenwoordig!).

Acceleration Race vindt plaats van 17 t/m 19 oktober 2014 op het  TT Circuit van Assen. Je bent dagelijks welkom vanaf 08.30 uur.

Celebrate the 80s & 90s with the Hoff

Twee van de meest iconische televisieseries in de jaren 80 en 90 waren Knight Rider en Baywatch. Daarom is de gastheer van deze avond niemand minder dan acteur, presentator en zanger David Hasselhoff. Hij presenteert live een keur aan top artiesten uit die periode. En daarnaast blijft hij Looking for Freedom!

Beleef het mee, live on stage, David Hasselhoff, 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B/Snap, DJ Sash en Twenty4Seven!

Wanneer:  Vrijdag 17 oktober 2014
Waar: TT Hall, De Haar 11, Assen
Deuren open: 18.00 uur
Show start: 20.30 uur
Einde show: 00.30 uur

Das ‘Foute’ Bierfest

Op zaterdagavond nodigt Acceleration je uit voor Das ‘Foute’ Bierfest, het grootste bier feest van Nederland. De ultieme mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid. Vanaf je biertafel kan je genieten van grote artiesten van Nederlandse en Duitse bodem: Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian.

Wanneer: Zaterdag 18 oktober 2014
Waar: TT Hall, De Haar 11, Assen
Deuren open: 18.00 uur
Show start: 20.00 uur
Einde show: 00.30 uur

Meer info en programma ( of tickets kopen ) klik hier !