Win kaarten voor Das Foute Bierfest TT Hall Assen

DELEN

Afgelopen zaterdag is in München het Oktoberfest 2014 van start gegaan. Traditioneel werd het feest geopend door de burgemeester door het aanslaan van het eerste vat. De eerste pul werd vervolgens getapt voor de Beierse premier en daarna was het de beurt aan de vele duizenden gasten. De komende twee weken worden ruim 6 miljoen bezoekers verwacht. Zij zullen in totaal bijna 7 miljoen liter bier drinken. Dit jaar is de prijs van een pul met 1 liter bier € 10.

Indien je geen tijd hebt om naar München af te reizen maar wel zin hebt in een mooi bierfeest, dan nodigt de organisatie van Acceleration je van harte uit bij het bierfeest in Assen. Op zaterdag 18 oktober organiseert Acceleration in de TT Hall Das ‘Foute’ Bierfest met optredens van Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian. Daarnaast is er in samenwerking met RadioNL een jacht op nieuw aanstormend volkstalent.

Wanneer: Zaterdag 18 oktober 2014
Waar: TT Hall, De Haar 11, Assen
Deuren open: 18.00 uur
Show start: 20.00 uur
Einde show: 00.30 uur

Win kaarten voor Das ‘Foute’ Bierfest

Wil jij hierbij zijn? Nieuws in Assen geeft voor het bierfest 10 gratis kaarten weg ! Om in aanmerking te komen voor deze felbegeerde kaarten vul dan onderstaand formulier in en geef aan waarom jij deze kaarten wil winnen. De actie loopt tot 8 oktober, dus wees er snel bij ! Onder alle ingezonden formulieren verloten wij de tickets. De winnaars krijgen van ons persoonlijk bericht.

Meer info en programma ( of tickets kopen ) klik hier !