Win kaarten voor de American Sniper bioscoop De Nieuwe Kolk

DELEN

ASSEN – In American Sniper, geregisseerd door Clint Eastwood, vertolkt Bradley Cooper de rol van Chris Kyle, de dodelijkste scherpschutter uit de geschiedenis van het Amerikaanse leger. Maar er zit meer achter deze man dan alleen zijn talent als scherpschutter.

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn wapenbroeders beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam ‘Legend’. Maar ook achter de vijandelijke linie groeit zijn reputatie. Er wordt een prijs op zijn hoofd gezet en hij wordt het doelwit van rebellen. Ondanks het gevaar, en de tol die het eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: Nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

Win kaarten voor American Sniper

Nieuws in Assen geeft twee setjes (2×2) kaarten weg voor deze topfilm die vanaf 5 maart draait in bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen. Wil jij in aanmerking komen voor één van deze set kaarten? Vul hieronder je gegevens in en beantwoord de vraag!

De ‘actie’ loopt tot 10 maart aanstaande, dan maken we ook de winnaars bekend. Ben jij één van de winnaars dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

Reageren is helaas niet meer mogelijk ! Graag tot een volgende ‘actie’ !